Alias-schurk wordt dokter

Het ziet ernaar uit dat in het vijfde seizoen van Grey's anatomy weer een nieuw co-assistenten leger het Seattle Grace binnenstormt. Een van die nieuwe co's wordt hoogst waarschijnlijk gespeeld door Melissa George.

Melissa ken je misschien nog van haar rol als de kwaadaardige Lauren Reed in Alias. In Grey's anatomy zal ze een lieflijker personage vertolken. Alhoewel... Deze co-assistent is behoorlijk vrijgevochten en heeft vooral op seksueel gebied een open blik. Oftewel: ze is voor alles in.

Consequenties
En dat heeft weer grote consequenties voor een ander Grey's-koppel dat elkaar nog niet zo lang geleden gevonden heeft. In Nederland zijn we nog niet zover, dus wij zullen hier niet onthullen om welke tortelduifjes het gaat.

Opschudding
Hoe dan ook: Melissa's komst zorgt nu al voor veel opschudding onder fans. En dat vóórdat ze ook maar een voet op de set heeft gezet! Wil je toch weten waar de fans zich zo druk om maken? Lees dan het volledige artikel op EW.com. Maar zeg niet dat wij je niet hebben gewaarschuwd voor spoilers!

Alles weten over Grey's anatomy? Check dan ook onze programmapagina en het Grey's anatomy-forum.

Reageren