All You Need Is Love-presentator Robert ten Brink verrast met lintje

Robbert ten Brink is maandag flink in het zonnetje gezet met een koninklijk lintje. De presentator is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Robert ten Brink, ook bekend als Dr. Love, kreeg het lintje voor zijn ambassadeurschap van het Ronald McDonald Huis. Nietsvermoedend werd de presentator maandag naar Amsterdam gelokt voor het lintje. Zijn dochter Charlotte ten Brink was wel op de hoogte. "Ik ben zo benieuwd wat hij ervan vindt. Hij weet van niets”, vertelde ze. Aan burgemeester Eberhard van der Laan was het de taak om het lintje uit te reiken. “Het is mijn eerste lintje dat ik uitreik in de naam van de koning”.

Robert ten Brink flink verrast

Robert was zichtbaar verrast met de onderscheiding: “Ik ben onuitsprekelijk vereerd. Ik dacht toen ik binnenkwam: hè, wat doet die hier en die? En als burgemeester Van der Laan er is, weet je dat het hommeles is.”

Het Ronald McDonald Huis is een verblijfadres voor familieleden van ernstig zieke kinderen. De huizen staan dichtbij ziekenhuizen, zodat de familie toch bij het kind aanwezig kan zijn al wonen ze ver weg.

Meer over:

Reageren