Als een boer met kiespijn

Sinds RTL de sterren van Talpa overnam, is het vechten geblazen om een plekje voor de camera. Daarom besloot de zender in haar personeelsbestand te snijden.

Zo werden de contracten van Sylvana Simons, Sybrand Niessen, Chazia Mourali en Ron Brandsteder niet verlengd. Voor laatstgenoemde valt er met de terugkeer van Laat ze maar lachen waarschijnlijk weinig te lachen.

Nieuw jasje
Het succesvolle blooperprogramma heeft niet alleen een gloednieuwe presentator, maar is ook in een ander jasje gestoken. Niemand minder dan Robert ten Brink (53) ontvangt elke week drie bekende gasten, die zijn gekoppeld aan een thema.

Thema's
De eerste aflevering staat in het teken van De Toppers, met Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom. De overige thema' s zijn: RTL Boulevard, reizen, klussen & wonen, typetjes, talentenjachten, sport, ouderwets gezellig, series & soaps en beauty & glamour.

Hetzelfde inhoud
De inhoud is hetzelfde: bloopers van de gasten, lachwekkende tv-fragmenten en... (wel nieuw) blunders van Robert zelf. Kan Ron Brandsteder misschien toch nog een beetje lachen...

Reageren