Amanda mishandeld door Brian

Een paar weken geleden beweerde het Gouden Koppel nog dat ze vredig uit elkaar zijn gegaan, maar daar blijkt helemaal niets van waar te zijn. Amanda heeft aangifte gedaan tegen Brian wegens mishandeling...

In De Gouden Kooi had bokser Brian al losse handjes, eenmaal buiten bleek hij ze ook niet thuis te kunnen houden. In De Telegraaf klapt Amanda uit de school.

Bedreigd
"Hij heeft me ook bedreigd en mijn keel dichtgeknepen. Dat begon eigenlijk al tijdens het programma. Maar ik heb er nooit met iemand over gesproken. Ik hoopte dat alles anders zou worden als we eenmaal uit het huis zouden zijn."

Drama
Helaas voor Amanda werd het drama toen alleen maar groter. "Brian is nog erger dan ik dacht. Had ik na die eerste klap maar meteen een punt achter onze relatie gezet." Die klap viel volgens Amanda in de miljonairsvilla. "Ik weet het nog goed. Brian en ik zaten in De Gouden Kooi en lagen in bed. Op een zeker moment was ik het ergens niet mee eens. Hierop greep hij me bij de keel. Ik kon geen adem meer halen. Ik ben de badkamer ingevlucht en ging vervolgens over mijn nek." Nu is de maat vol en stapt ze naar de politie. "Iedereen mag weten hoe de echte Brian is."

Reageren