America's Next Topmodel ontslaat Nigel Barker, J. Alexander en Jay Manuel

Nigel Barker, J. Alexander en Jay Manuel waren samen met Tyra Banks jarenlang de gezichten van America's Next Topmodel. Maar hun contracten worden niet meer verlengd. 

Het lijkt er sterk op dat bedenkster en grote baas Tyra Banks zelf de hand heeft gehad in de ontslagen. Ze wil alles anders in het komende 19de seizoen van de modellenwedstrijd. 

Catwalktraining
Nigel Barker is fotograaf en jurylid bij het programma, de extravagante J. Alexander verzorgde de looptraining op de catwalk en Jay Manuel begeleidde de aspirant modellen. De drie zijn sinds 2003 betrokken bij het programma.

Tegenvallend
Op dit moment loopt in Amerika het 18de seizoen van America's Next Topmodel met tot nu toe tegenvallende kijkcijfers, misschien dat Tyra Banks daarom heeft besloten de rigoureuze veranderingen aan te brengen. 

Absolute pleasure
De presentarice bevestigde het bericht via Facebook: „To my Nigel Barker, Miss J, and Mr Jay: Thank you for all of our years together on America’s Next Top Model. Working with you is always an absolute pleasure. Excited for what the future holds for us.”

Andere projecten
Nigel Barker reageerde met de mededeling dat hij nu meer tijd heeft voor andere projecten. J. Alexander en Jay Manuel hebben nog geen commentaar gegeven. 

 

Reageren