Amerikaanse talkshows bieden een fortuin voor interview met Pippa

In april 2011 werd Pippa op slag wereldberoemd toen ze de show stal van haar zus Kate stal op diens huwelijk  met prins William. Pippa draaide de camera’s één maal haar welgevormde derrière toe en het leed was niet meer te overzien.

Er ontstond een ware Pippa-hype. Alles wat ze droeg, at of deed was wereldnieuws. En nu de schoonzus van prins William een boek te promoten heeft, willen alle talkshows haar dolgraag sprekend in beeld.

Oprah

Talkshowlegende Barbara Walters is in de race samen met de bekende interviewer Matt Lauer. En Oprah Winfrey zou haar personeel de dringende opdracht mee hebben gegeven Pippa te strikken, koste wat het kost.

goed doel
De Britse tabloid The Sunday Mirror meldt dat het hoogste bod nu op 450.000 dollar staat. Alle talkshows zeggen dat ze ook bereid zijn het geld naar een goed doel over te maken zodat Pippa niet als een geldwolf overkomt.

feesten
Of er in de shows ook daadwerkelijk zal worden gesproken over het boek van Pippa is de vraag. Dat gaat namelijk over het plannen van feesten. Pippa werkt als blogger voor het bedrijf van haar ouders die hun geld verdienen met feestjes organiseren.

Reageren