Amerikaanse zender ABC cancelt Body of Proof

De Amerikaanse zender ABC stopt na 3 seizoenen met  Body of Proof omdat de koek op is. De serie zal dus ook niet meer op NET 5 verschijnen.

Ondanks dat de kijkcijfers de laatste tijd iets omhoog schoten, stopt ABC met het uitzenden van de dramaserie Body of Proof. Het eerste seizoen van de serie kon nog rekenen op meer dan 10 miljoen kijkers, maar daar waren er in het derde seizoen nog maar 6 van over. Toch vernieuwde ABC een aantal series met nog slechtere kijkcijfers wel, waarschijnlijk was de zender gewoon klaar met de serie. “Iedereen bedankt voor drie mooie seizoenen. Het was geweldig. Op naar het volgende avontuur“, twitterde hoofdrolspeelster Dana Delany.

Nog meer series die stoppen

Ook Happy Endings, How to Live With Your Parents en Malibu Country werden gecanceld. Zelfs de Amerikaanse versie van Penoza moest eraan geloven; na veel kritiek is Red Widow ook van de buis verdwenen. Penoza-schrijver Pieter Bart Korthuis snapt waarom de critici de serie vinden tegenvallen. “veel van de subplots die bij ons de wereld geloofwaardig maakten, zijn weggelaten”.

De series Grey’s Anatomy, Revenge en Modern Family keren wel terug met een nieuw seizoen.

Reageren