Amusement volgens BNN

Nu De Lama's voorgoed zijn uitgespuugd en Doe maar normaal en Ranking the stars toe zijn aan een zomerstop, trekt BNN de trukendoos open en tovert twee nieuwe amusementsprogramma's tevoorschijn.

In Sterretje gezocht proberen Dennis Storm en Valerio Zeno een nieuwe, frisse en brutale BNN-presentatrice te vinden. Nu Katja is verankerd bij Net 5, Yolanthe bij de Tros zit en Sophie zwanger is, heeft BNN behoefte aan een lekker ding. Dat moet niet al te moeilijk zijn, want op een oproep kwamen duizenden reacties binnen.

Meiden
Zeshonderd meiden presenteren zich vanavond in de voorronde voor een deskundige jury, bestaande uit ex-BNN-babe Bridget Maasland, casting director Job Castelijn en producent Jeroen van Baaren (ontdekker van Bart de Graaff). In acht afleveringen worden steeds minder meiden getest op hun presentatievermogen, interviewtechnieken, stoerheid en danstalent.

VOC
Na Sterretje gezocht nemen Filemon, Sander, Sophie en Steyn de Leeuwe en Loes Haverkort ons mee naar de VOC. Nee, niet die van de Gouden Eeuw; VOC staat voor Verbond van Ongeleide Correspondenten. De vijf BNN’ers onderzoeken trends én het nieuws en zoeken oplossingen voor allerlei maatschappelijke ontwikkelingen.

Klinkt heel vaag, maar moet vooral heel grappig zijn. We zullen zien...

Reageren