An Lemmens is zelf ster op de dansvloer

An Lemmens is de sexy Vlaamse helft van het duo dat So You Think You Can Dance voor het voetlicht brengt. ­Vandaag viert de presentatrice haar 33ste verjaardag.

Ze studeerde ooit voor dierenarts-assistente, maar werd in 2003 ontdekt door TMF en maakte carrière op televisie. Behalve van SYTYCD is An in België het gezicht van The Voice van Vlaanderen.

Dancing with the Stars

Op dansgebied mag ze zichzelf een ervaringsdeskundige noemen. In 2010 nam ze deel aan Sterren op de Dansvloer, de Vlaamse versie van Dancing with the Stars. Ze eindigde, met haar partner Aerjen Mooijweer, op de vijfde plaats.

Spierpijn en blauwe plekken

"Sindsdien vind ik ­dansen een groot lichamelijk genot”, bekende ze in een interview. "Het is een heel intieme bezigheid waarbij je je partner vaak passioneel aanraakt met je hele lichaam.

Het enige nadeel was dat ik wekenlang met pijnlijke spieren en blauwe plekken heb rondgelopen. Door  mijn drukke agenda is het me niet gelukt om te blijven dansen. Maar ik moet wel zeggen: als ik de kandidaten van So You Think bezig zie, begint het ongelooflijk te kriebelen.”

Reageren