André Rieu live in São Paulo

31 Mei 2013 13:12 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Documentaire over het concert van André Rieu in São Paulo. In het Braziliaanse São Paulo klinkt voor even de wals in plaats van de samba.

André Rieu wist in 2009 meer kaartjes voor zijnconcerten te verkopen dan Britney Spears en Beyoncé: hij is dan ook over de hele wereld populair. Ook Zuid-Amerika is gevallen voor Nederlands bekendste violist en orkestleider. In het Braziliaanse São Paulo heeft Rieu zelfs een kaartjesrecord verbroken; meer dan dertig van zijn concerten waren compleet uitverkocht. In André Rieu live in São Paulo ziet u waarom. Zijn shows krijgen in Brazilië een vleugje extra temperament mee.

Feestje in het land van de samba

Zijn vaste orkest en twee ­tenoren krijgen gezelschap van twee Braziliaanse sopranen. En klassieke werken als An der schönen blauen Donau worden aan de andere kant van de wereld afgewisseld met lokale Braziliaanse muziek. Ook dé zomerhit van 2012, Ai se eu te pego van Michel Teló, komt voorbij. Het publiek blijft ook in São Paulo niet stil zitten, de Brazilianen dansen en zingen erop los. Eén ding is zeker: Rieu maakt er ook in het land van de samba een feestje van!

Meer over