André volgt Paul de Leeuw op

André van Duin (63) gaat Paul de Leeuw (48) opvolgen, primetime op de zaterdagavond van Nederland 1. Vanaf september tot half december zendt de TROS het nieuwe programma Het Beste van Van Duin uit.

"Daarin zitten ook tal van nieuwe elementen", vertelt Gerard Baars, programmaleider bij de TROS in De Telegraaf. "Het is ontzettend leuk om met Van Duin te werken. Hij heeft er zin in, ik vind het echt fantastisch dat een komiek op deze leeftijd nog zo energiek is."

Nieuwe show
Volgend jaar staat er bovendien een nieuwe show met André in de planning: "In het voorjaar van 2011 komen we weer met een echte André van Duin Show, compleet met sketches en allerlei andere elementen."

Eind februari trok de TROS nog de stekker uit André's Dik Voormekaar Show, omdat herhalingen van oud materiaal beter scoorden. We zullen zien of Het Beste van Van Duin zich kan meten met recente successen van de TROS als Flikken Maastricht en Bananasplit.

Paul de Leeuw verhuist overigens door naar Nederland 3 met de Madiwodovrijdagshow, dat hij samen met Filemon Wesselink gaat presenteren.

Reageren