Andy van der Meijde gaat Barbie achterna

Ex-voetballer Andy van der Meijde krijgt een eigen realitysoap. Na zijn fratsen in de VIP-serie van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw ziet Zodiak er wel brood in. Andy vertelt.

Gisteren meldde we al dat Andy van der Meijde een eigen realityserie krijgt. "Melisa en ik zijn geschikt voor een realityserie, omdat we heel open en vooral eerlijk zijn. Net als Barbie, ik vind haar geweldig!", zegt hij in het AD. Volgens Van der Meijde is de kans erg groot dat de serie nu ook daadwerkelijk op televisie komt. “Heel groot. Ik denk dat we wel op negentig procent zitten."

Hoeveel poen?

Opmerkelijk genoeg heeft de ex-voetballer nog niet nagedacht over de centjes. “Ik zal je heel eerlijk zeggen: ik weet het niet eens. Ik heb nog niet daarover gepraat. Ze gaan eerst de idee├źn verwerken en voorleggen. Ik heb er geen idee van. Ik weet ook niet wat ik kan vragen.“

Toch zijn de voorbereidingen al in volle gang. “We zijn er wel mee bezig nu. We zijn woensdag bij Zodiak geweest en die hebben een heel mooi idee om dat te doen. Dat gaan ze verkopen dat programma nu.”

'Big Brother is watching you'

De hele dag camera’s voor z’n neus, ziet Andy niet echt zitten. “Een hele dag camera’s om me heen vind ik niks, maar het is niet dat ze elke dag bij je komen en de kamer vol zit met camera’s. Ze komen een keer een dag en dan gaan ze filmen, maar niet constant.” Gelukkig zijn ze ook niet overal. “Niet in de slaapkamer, maar ik slaap ook naakt. Ik denk dat ze dat ook niet willen zien in Nederland.“

“Verder gaan ze ons gewoon volgen. We gaan ook op vakantie en dan willen ze ook meegaan. Dat worden wel heel leuke afleveringen.”

Reageren