Angela Groothuizen jurylid in Beat the Best

Angela Groothuizen wordt jurylid in de nieuwste talentenjacht op RTL 4, Beat the best. Je zou denken dat Angela Groothuizen na alle talentenjachten wel even genoeg zou hebben van het jury spelen. Maar nee hoor.

Beat the Best is bedacht door Gordon en gaat op zoek naar degene die het allerbest is in iets, op nationaal en internationaal niveau. De categorieën zijn zang/muziek, variété/humor en dans/beweging. Elke categorie krijgt een eigen jurylid en Angela gaat vanzelfsprekend over de zang en muziek. De andere juryleden worden binnenkort bekendgemaakt en de show zelf staat gepland voor augustus.

The Voice
Angela werd onlangs nog door John de Mol als jurylid bij The Voice of Holland vervangen door Trijntje Oosterhuis. Misschien had de mediatycoon toen al een juryplekje in gedachten voor Angela bij het door hem gemaakte Beat the Best. Gordon presenteert de show samen met Chantal Janzen. De presentator beschrijft Beat the Best als 'een soort Holland's Got Talent, maar dan met acts uit de hele wereld.”

Lees ook:
Gordon heeft oudere vriend en nieuwe show

Reageren