"Angela Groothuizen naar SBS 6"

Het vertrek van Angela Groothuizen bij The voice of Holland zou niet alleen te maken hebben met de drang naar vernieuwing binnen de talentenjacht zelf.

Althans, dat verklaarde Albert Verlinde maandag in Boulevard.

Volgens Verlinde werd Angela twee jaar geleden naar RTL 4 gehaald met de belofte dat ze ook zou gaan presenteren. Met uitzondering van het snel geflopte en ook door Angela gewraakte SOS verbouwing is dat er tot op heden niet van gekomen.

Angela heeft zich de laatste jaren fulltime bezig gehouden met jureren, zowel bij X-Factor als The voice. Albert meent dat Groothuizen daarom nu probeert een presentatieklus binnen te halen bij SBS 6. 

Op internet wordt ondertussen lustig gespeculeerd wie Angela zou moeten vervangen in het derde seizoen van The voice of Holland.

Uit een poll van de Telegraaf blijkt dat een fikse meerderheid Trijntje Oosterhuis als ideale opvolger ziet, maar ook Anouk en Ilse de Lange zijn graag geziene coaches. 

Angela zelf onthoudt zich van alle commentaar, ze liet via Twitter weten dankbaar te zijn voor alle steunbetuigingen maar ze is momenteel aan het genieten van een zonvakantie. 

Reageren