Angela is klaar met talentenshows

23 Januari 2012 09:02 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

The voice of Holland is net afgelopen en The voice kids staat alweer voor de deur: ja, zelfs jurylid/coach Angela Groothuizen vindt het allemaal een beetje veel van het goede. Maar, zo zegt ze tegen radiostation Q Music, "The voice kids is wel weer heel erg ontroerend en aandoenlijk."

Op de vraag of The voice kids, dat aanstaande vrijdag start, niet te snel volgt op de finale van The voice of Holland, antwoordde Angela Groothuizen: "Ja, dat vind ik eigenlijk ook wel. Er zijn te veel talentenjachten achter elkaar. Ik ben er eigenlijk ook wel klaar mee."

Vrije vrijdagavond
"En dan moet je je voorstellen dat ik al vijf seizoenen lang elke vrijdagavond weer in die jurystoel zit", vervolgt Angela haar verhaal. Naast coach in The voice of Holland en The voice kids was ze ook jurylid in X-Factor.

Ontroerend
Desondanks heeft Angela, die voor de derde reeks van The voice of Holland wordt opgevolgd door Trijntje Oosterhuis, zin in haar aandeel als coach in The voice kids. "In eerste instantie vroegen we ons af hoe dat zou zijn als we niet zouden omdraaien voor een kind. Maar het blijkt dat die kinderen daar heel goed mee omgaan, ze worden ook goed opgevangen. Het is weer zo ontroerend om te zien."Angela was afgelopen vrijdag voor het laatst te zien als coach in The voice of Holland. 

Meer over