Angela nerveus voor The Voice

Na de dansers in So You Think You Can Dance en de zangers in X Factor en Popstars is het nu de beurt aan The Voice Of Holland om op zoek te gaan naar nog niet ontdekt talent in Nederland. Niet alleen RTL is gespannen of het programma vrijdagavond een succes wordt, ook Angela is voor het eerst nerveus, zo vertelde ze aan Televizier.

Het programma, kortweg 'The Voice' genoemd, gaat vrijdagavond van start.

De opzet is simpel: de audities, waarin het kaf van het koren wordt gescheiden, worden niet uitgezonden. De coaches (Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom, Nick & Simon en Roel van Velzen) krijgen alleen écht talent te horen. Te horen, want de eerste beoordeling doen ze met hun rug naar de kandidaat toe. Iedere coach kiest een aantal talenten waarmee hij of zij vervolgens verder gaat. Lees voor meer informatie ook deze kijktip.

Galjaard groot fan
Erland Galjaard liet tijdens de persviewing van The Voice weten zeer blij te zijn met hoe het programma heeft uitgepakt: "In 2009 zaten we midden in X Factor en ik dacht: zo'n sterk programma met zoveel talent, hoe kunnen we iets maken in hetzelfde genre wat net een stapje beter is? Daar is nu The Voice uitgekomen."

Zelf is hij een grote fan van de show: "Normaal gesproken kom ik even langs op de set en ga ik na een uur of twee weer weg. Maar bij de opnames van The Voice was het zó leuk dat ik mijn telefoon heb uitgezet zodat men me niet kon opbellen dat ik naar kantoor moest komen. Ik ben de hele dag gebleven", zo biechtte hij op. Ook bekende hij dat hij de eerste aflevering wel 7 tot 8 keer heeft bekeken.

voice_of_holland

Dolblij
Niet alleen de RTL-baas is een grote fan van de show. Ook coach Angela Groothuizen is dolblij met het programma. Voordat Televizier haar überhaupt één vraag kon stellen, riep ze al: "Ik ben zo blij! Zo blij dat ik mee mag doen. Ik heb het zó naar mijn zin."

Ze gaf toe voor het eerst nerveus te zijn voor de lancering van een programma: "Na het kijken van de eerste aflevering was ik ontroerd, ik heb gelachen en ben voor het eerst sinds tijden zelfs nerveus! Ik hoop en wil zo graag dat dit een succes wordt!"

Beslis vrijdagavond zelf door te kijken naar The Voice of Holland op RTL 4. Voor meer informatie bekijk deze kijktip.

Reageren