Anna Drijver in nieuwe NCRV-serie Levenslied

Eigenlijk had de NCRV het nog even geheim willen houden, maar de omroep komt eind volgend jaar met een gloednieuwe dramaserie: Levenslied. Dat maakte RTL Boulevard donderdagavond bekend.

Onder andere Anna Drijver (Bride Flight) zal te zien zijn in Levenslied: een serie, die naar alle waarschijnlijkheid in november in 2010 te zien zal zijn, over het wel en wee van de leden van een zangkoor. Op hun wekelijkse kooravond zingen ze samen het leven, de liefde en hun lusten en lasten van zich af.

Net als Lost

Iedere aflevering staat het leven van een van de personages centraal. Dat gegeven is niet helemaal nieuw: de Amerikaanse serie Lost heeft er een groot deel van zijn succes aan te danken. Juist omdat iedere aflevering iemand anders staat, blijft de serie boeien.

Van Anna tot Antonie

De NCRV heeft tien afleveringen van ieder vijftig minuten besteld. Veel bekende acteurs doen mee aan Levenslied. Onder andere Anna Drijver, Caro Lenssen, Frans Lammers, Cees Geel, Hans Dagelet, Nadja Hupscher en Antonie Kamerling spelen een rol in de serie.

Reageren