Annie Cabbot knapt het vuile werk op in Inspector Banks

Licht brengen in duistere moordzaken is de specialiteit van speurneus Alan Banks. Maar zonder zijn maatje Annie Cabbot zou het er in de Britse detectiveserie Inspector Banks somber voor hem uitzien.

Bij invallen, arrestaties en achtervolgingen knapt zij het vuile werk op. "Daar ben ik blij mee”, zegt Andrea Lowe (38), die de rol van Annie speelt. "Ik barst van de energie en ben gek op hardlopen en fitness. In die actiescènes kan ik me lekker uitleven, dat scheelt me een bezoekje aan de sportschool.” De actrice was eerder onder meer actief als de maîtresse van Henry VIII in The Tudors.

Bloeit er iets op tussen Annie Cabot & Banks?

Kan er nog iets moois opbloeien tussen de inspecteur en zijn partner? Andrea sluit het niet uit: "Na een moeizaam begin groeien ze steeds dichter naar elkaar toe. Er is duidelijk een wederzijdse aantrekkingskracht, dus wie weet.”

De aflevering van woensdag

In de aflevering van vanavond hebben Alan en Annie heel andere dingen aan hun hoofd. Ze moeten op zoek naar de vermiste dochter van commissaris Rydell en raken verstrikt in een bizar moordcomplot.

Reageren