Anouk doet haar verhaal bij Pauw & Witteman

Vanavond schuift zangeres Anouk samen met haar manager aan bij Pauw & Witteman om te praten over haar ervaringen tijdens het Eurovisie Songfestival.

Afgezien van een kort statement toen ze gister aankwam op Schiphol, wordt het gesprek bij Pauw & Witteman het eerste grote interview dat de zangeres geeft nadat ze zaterdag negende werd tijdens het Eurovisie Songfestival.

Anouk spaarde stem in Malmö

Ze vertelt samen met haar manager Kees de Koning over haar ervaringen tijdens het liedjesfestijn. De Haagse hield zich in de aanloop naar haar optredens moedwillig zoveel mogelijk buiten de publiciteit om haar stem te sparen. Zelfs een kort telefonisch gesprek met Cornald Maas vlak voor de finale weigerde ze op het laatste moment om zich volledig te kunnen focussen op het zingen van haar killersong Birds.

Naast Anouk zit ook Herman Bolhaar aan tafel. De voorzitter van het college van procureurs-generaal komt de mensenhandel bespreken. Daarnaast zijn ook Hein van Eekert en Daniël Moolenburgh te gast om te praten over 200 jaar Wagner en 'Rheingold Op De Rijn'.

Reageren