Anouk heeft volgens Cornald Maas een goede startplek in de finale

Cornald Maas is in zijn nopjes met de startplek van Anouk in de finale van het Eurovisie Songfestival. Anouk zal starten als dertiende.

"Nederland kreeg vannacht erg goede startpositie toebedeeld. Na nietszeggende Armenië, en voor hysterische Roemenië”, vertelt de songfestivalkenner via microblog Twitter. Gisteravond werd bekend wie er in de finale staan van het Eurovisie Songfestival 2013 en daar zitten een aantal aparte namen tussen. Bijvoorbeeld Cezar uit Roemenië met het nummer It’s My Life. Cornald heeft zijn mening al gedeeld: “Roemenië als sluitstuk - gillende keukenmeid, afzwaaier, fluitketelmuziek, Gerard Joling eat your heart out”. Luister onderaan de pagina voor Cezar met It's My Life

Ook hebben we het schema voor de finale weer voor u klaarliggen. Klik hier voor het schema!

Cornald’s Songfestival verpest

Eerder kwam Cornald Maas al in het nieuws omdat zijn Songfestival ‘verpest’ is door Daniël Dekker. Dekker versprak zich in een interview, hij vertelde dat Eric van Tijn en Cornald Maas in de Nederlandse jury van het Songfestival zitten en dat mocht niet. Door de verspreking van Dekker mogen Maas en Van Tijn geen plaats meer nemen in de jury van Nederland. Volgens de regels van European Broadcasting Union mogen de namen pas op zaterdagochtend bekend gemaakt worden. Deze regel is er zodat juryleden niet omgekocht kunnen worden.

Finalisten Eurovisie Songfestival

Hongarije, Azerbeidzjan, Georgië, Roemenië, Noorwegen, IJsland, Armenië, Finland, Malta, Griekenland, Moldavië, Litouwen, Ierland, Estland, Wit-Rusland, Denemarken, Rusland, België, Oekraïne, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Italië, Verenigd Koninkrijk en Nederland zijn door naar de finale van het liedjesfestijn.

Kijk hier voor de laatste blog van onze Songfestival-correspondent in Mälmo

Reageren