Anouk in een voorronde? “Dan maar geen Nationaal Songfestival”

12 Juli 2012 12:13 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Muziekexpert Eric van Tijn vindt het gênant dat de TROS Anouk naar de voorrondes van het Nationaal Songfestival stuurt. “Erg pijnlijk” noemt hij het.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Van Tijn zegt over Anouk: “ze is geen tweederangs garnituur, maar een kanon”, zo meldt het AD. “Tijdens het EK stellen we toch ook onze beste voetballers op?”

Topstrot

Ook Gerard Joling snapt niets van de beslissing van de TROS. “Fantastisch dat zo’n topstrot als Anouk zich in de aanbieding gooit.” Geer is wel sceptisch over een verdere samenwerking tussen de omroep en de Haagse zangeres: “Anouk is best een lastige tante en ze heeft een gigantische grote mond. Ik kan niet wachten op het gedoe rond haar deelname”.

Steun van Jan

“Ik ben blij dat ze zo enthousiast meedenkt over het Songfestival”, reageert Jan Smit voorzichtig, hij werkt immers als commentator mee aan het festival. De Volendammer laat wel doorschemeren dat hij Anouk ook graag op het Eurovisie Songfestival ziet. “Ik zou het helemaal te gek vinden als je mee wilt doen” twitterde de volkszanger.

Voet bij stuk

De TROS houdt voet bij stuk en voelt er niets voor om Anouk in één keer door te laten gaan. De omroep heeft zelfs besloten om voortaan 6 voorrondes voor het Nationaal Songfestival te houden. Uiteindelijk leiden deze voorrondes tot een grote finale, waarin de winnaar gekozen wordt.

Meer over