Anouk Smulders beantwoordt vragen over 'HNTM-contest' via live videochat

13 mei 2013 12:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Er is goed nieuws voor de fans van Holland’s Next Top Model. Anouk Smulders beantwoordt vanavond vragen over het programma in een live videochat. 

Anouk Smulders geeft vanavond om 19.30 uur tijdens een online videochat antwoord op vragen over de ‘HNTM Model Contest’ en het modellenleven. Fans en geïnteresseerden kunnen de vidoechat via de livestream volgen en Anouk vragen stellen op de Facebook- of Twitterpagina van Holland’s Next Top Model of met ‘#HNTM’ op Twitter. De presentatrice geeft tips vanuit haar ervaring met het modellenleven en legt uit waar de jury op let bij de keuze van een winnares voor de wildcard.

Wildcard voor Holland's Next Top Model 2013

De officiële inschrijving voor Hollland’s Next Top Model is al gesloten, maar via een applicatie op de smartphone maakt nog 1 kandidaat kans op deelname. RTL liet al eerder weten dat ze via de applicatie op zoek gaan naar de laatste kandidaat voor HNTM 2013 . Meiden die dromen van een carrière als model kunnen de applicatie downloaden, een portfolio aanmaken en stemmen werven. De jury kiest dan uit de 10 populairste dames wie de wildcard krijgt.

HNTM in een nieuw jasje

Dit najaar komt Holland’s Next Top Model terug op de buis en er is het een en ander gewijzigd. Het programma wordt gepresenteerd door Anouk Smulders omdat Daphne Deckers het te druk heeft. Ook is er een nieuwe jury waaronder Glamour hoofdredacteur Sabine Geurten. Volgens RTL ondergaat de rest van het programma ook een metamorfose.

Via deze link kan je de livechat vanaf 19.30 volgen!

Meer over