Arie Boomsma weer terug

Arie Boomsma keert per direct terug op EO-radio en -televisie. Dinsdagavond 12 mei presenteert Boomsma om 20.25 uur op Nederland 3 een nieuwe aflevering van het spraakmakende programma 40 Dagen Zonder Seks. Het programma komt in de plaats van het aangekondigde programma Jong.

De schorsing van Arie Boomsma (vanwege gebrek aan overleg rond een fotoreportage in de glossy l’Home), die aanvankelijk drie maanden zou duren, is daarmee met drie weken ingekort. EO-Directeur Arjan Lock: "We hebben de afgelopen weken veel met elkaar gesproken en we weten daardoor nog beter wat we aan elkaar hebben. Er is in ieder geval over en weer vertrouwen."

Blij
"We hebben ook opnieuw vastgesteld dat we onze passie blijven delen om vanuit onze levensvisie via radio- en televisieprogramma’s een bijdrage te leveren aan de samenleving. Er is dus alle reden om nu weer aan de slag te gaan. We zijn blij dat Arie terug is."

Enthousiast
Arie Boomsma: "De gesprekken van de afgelopen tijd hebben mij veel vertrouwen gegeven in de toekomst. Dit was in veel opzichten een leerzame periode. Het conflict heeft onze relatie niet verbroken. Morgen gaan we samen verder. Ik ben daar bijzonder enthousiast over."

Ingelast gastcollege
In het kader van de start van het tweede seizoen 40 Dagen Zonder Seks geeft Arie dinsdagmiddag 12 mei een ingelast gastcollege op de Vrije School in Amsterdam.

Reageren