Arie gaat uit de kleren

Arie Boomsma siert de cover van de halfjaarlijkse mannenglossy James. Het zomer mannenmodeblad van Playboy werd donderdag samen met het meinummer verspreid. Eén ding is duidelijk: de EO-presentator windt er geen doekjes om.

In James siert Arie een reportage over sportkleding. Hier showt hij zijn gespierde lijf en zijn getatoeëerde rug. Het is niet de eerste keer dat de presentator uit de kleren gaat.

Voor herhaling vatbaar
Arie ging al eerder schaars gekleed in het blad L'Homo, een eenmalige special van het blad Linda. Toch zien we Arie eerst terug in James. Het mannenmodeblad ligt namelijk twee weken eerder in de winkel dan het exclusieve nummer van Linda.

Boegbeeld
De EO was niet op de hoogte van de fotoshoot met Arie in een homoblad. Om die reden werd hij voor drie maanden geschorst. James lijkt tevreden met hét gezicht van de zomereditie van hun mannenblad: "Arie is het boegbeeld van jong gelovig Nederland, een begenadigd presentator en een bijzonder vriendelijk mens met een lichaam dat wij ons allen wensen."

Toestemming
Een woordvoerder van de EO laat weten dat de presentator van tevoren toestemming heeft gekregen om mee te werken aan de fotoshoot in James. Wat de EO toen nog niet wist, is dat Arie ook beschikbaar zou zijn voor een fotoshoot in L'Homo, dat uiteindelijk tot zijn schorsing leidde.

Bekende mannen
James bevat deze editie niet alleen foto's van Arie. Ook 'bekende mannen' Javier Guzman, Victor Reinier en Sebastiaan Labrie sieren het blad. De halfjaarlijkse mannenglossy is in de winkels los verkrijgbaar en wordt binnenkort ook bezorgd bij de abonnees van het autoblad GTO.

Extra:
- Het laatste tv-nieuws bij Artikelen >>
- Talloze gesprekken op ons Forum >>

Reageren