Arie Koomen: Uit

Het begint met Arie Koomen, bekend van de Lama's en jarenlang een cabaretduo met Silvester. Nu doet hij voor het eerst een eindejaarsshow en dan ook nog eens in zijn eentje.

Wat we kunnen verwachten in Uit geeft hij uiteraard niet weg, maar volgens Arie heeft hij in ieder geval niets gemeen met andere ouderejaarscabaretiers.

Profiel
''Wim had spiekbriefjes – Arie niet; Freek heeft een bril – Arie niet; Youp heeft bretels – Arie niet; Lebbis en Jansen zijn met zijn tweeën – Arie niet; Jan Jaap heeft een politieke betrokkenheid – Arie niet; Guido is een schele – Arie niet. Dus eigenlijk is Arie een brilloze, rechtkijkende, persoonlijk betrokken soloartiest die in staat is om zijn eigen broek op te houden en die de teksten grotendeels wel uit zijn hoofd weet!''

Net koffie
Bijgekomen van Arie Koomen, verzorgen George van Houts en Tom de Ket de fraaie afsluiter met hun tienjarige jubileumvoorstelling Sterk, zwart en zonder suiker. Een titel die je kan zien als een knipoog naar de koffiereclame die de heren voor Kanis en Gunnik maakten en waardoor ze bij het grote publiek bekend werden. Voor de niet-kenners is dit een uitermate geschikte spoedcursus, aangezien Van Houts en De Ket alle hoogtepunten uit hun carrière de revue laten passeren.

Reageren