Arjen Robben bij het Jeugdjournaal

Verslaggever voor het Jeugdjournaal, Nick Renooij, bezocht de basisschool in het Groningse Bedum waar Arjen Robben vroeger als kind op gezeten heeft en vroeg de kinderen daar wat ze van hun voetbalidool vonden.

Zo komen we te weten hoe de voetballer terugkijkt op het WK en krijgen we de ongezouten meningen van de kinderen van de Togtemaarschool te horen.

Dit alles zal te zien zijn in het NOS Jeugdjournaal Jaaroverzicht van 26 december.

Robben
Nick Renooij zoekt naast de basisschool natuurlijk ook Arjen Robben zelf op in Duitsland. Het interview zal het eerste interview zijn dat Robben sinds het WK gegeven heeft.

Andere hoogtepunten
In 2010 gebeurde natuurlijk meer dan een WK Voetbal alleen. Zo was er de vliegramp in Tripoli waarbij alleen de negenjarige Ruben overleefde en was Laura Dekker ook in het nieuws.

PVV
En dan was er Geert Wilders. Deze politicus bepaalde als geen ander de politiek van 2010. Eerst door de verkiezingen te winnen en vervolgens door zijn steun aan het VVD-CDA-kabinet. In het jaaroverzicht komen kinderen aan het woord die fan of tegenstander van Wilders zijn. Ze vertellen wat ze van hem als persoon en van zijn idee├źn vinden.

Reageren