Armin van Buuren misschien naar Songfestival 2014

Het is allemaal nog niet in kannen en kruiken, maar Armin van Buuren overweegt om deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival. De DJ heeft best interesse en houdt naar eigen zeggen de deur op een kier.

Cornald Maas kwam een paar weken geleden met het leuke idee om Van Buuren naar het Eurovisie Songfestival te sturen. “Ik stelde een paar weken geleden voor om Armin de muzikale leiding te geven over de Nederlandse inzending van 2014”, vertelt Cornald Maas in de Telegraaf.

Armin van Buuren wil zich niet bewijzen

In de Coen & Sander Show op 3FM reageerde Van Buuren op zijn eventuele deelname en vertelde hij dat hij -net als Anouk- een eventuele voorronde niet ziet zitten.

De deur staat op een kier

Toch houdt ’s werelds beste dj van 2010 de deur wel op een kier. “Het ligt er een beetje aan of ik op dat moment een plaat heb met een goede zanger of zangeres erbij, want ik kan zelf natuurlijk niet zingen. Ik kan best dingen schrijven maar het is niet heel prettig voor je radio als je mij hoort zingen. Maar als ik iets heb, waarom ook niet? Het wordt dan wel een danceplaat. Als er een goede plaat is en ik krijg carte blanche, wie weet.”

Reageren