Arnold Vanderlyde in nieuw BNN-programma Vechtersbazen

Arnold Vanderlyde maakt voor BNN het nieuwe programma Vechtersbazen waarin ruzies worden uitgevochten. De Nederlandse Bokser stoomt de kandidaten klaar voor een gevecht in de ring.

Soms is een ruzie niet met woorden op te lossen, dan kan het zo zijn dat uitvechten beter helpt. Dat is het idee van het nieuwe programma Vechtersbazen dat half augustus tijdens TV LAB te zien is bij BNN op 3. De vechtersbaas Arnold Vanderlyde stoomt de kandidaten klaar voor het eindgevecht.

Arnold Vanderlyde

“Het gevecht gebeurt niet volgens het recht van de sterkste, maar volgens de regels van mijn sport”, Aldus Vanderlyde. “Een bokser is strategisch, is mentaal en fysiek sterk. Hij kruipt in de huid van z’n tegenstander, hij leert ‘m begrijpen. Hij wint juist als hij respect heeft voor die tegenstander.”

Vechtersbazen kunnen zich aanmelden

De pestkop uit de buurt terugpakken voor alle klappen die je hebt gekregen. Je collega die alle schouderklopjes en promoties krijgt terwijl jij alle klusjes opknapt. Of die vervelende buurman die zijn boom maar niet wil snoeien. Het kan allemaal worden opgelost in Vechtersbazen.

Wil jij een conflict voor eens en altijd de wereld uit helpen? Geef je bij BNN op via vechtersbazen.bnn.nl.

Kijk hieronder voor de oproep!

Reageren