Arrested Development komt terug

3 oktober 2011 00:39 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Arrested development komt terug, lieten hoofdrolspelers Will Arnett en Jason Bateman maandag via Twitter weten.

De Amerikaanse acteur Will Arnett stuurde maandag een op het eerste oog onschuldige tweet de wereld in:

"I'm peeing with Jason Bateman at the moment..and we can confirm that we are going to make new AD eps and a movie."

Oftewel: "Ik sta nu te plassen met Jason Bateman en ow ja: we kunnen bevestigen dat we nieuwe AD-afleveringen en een film gaan maken."

Arrested development
'AD' staat voor Arrested Development, een comedyserie over de perikelen rond schatrijke aannemersfamilie Bluth. Door een smerige truc van pater familias George Bluth (Jeffrey Tambor) dreigt de familie ten onder te gaan. Het is aan George's zoon Michael (Jason Bateman) om het zinkende schip te redden. Maar dat valt niet mee als de rest van de familie meer dan een tikje prettig gestoord blijkt.

Hit
Met grote namen als Jason Bateman en Portia de Rossi en subtiele, venijnige humor wist de serie al snel een trouwe schare fans te veroveren. De comedy scoort een ongekend hoog rapportcijfer van 9.6 op www.imdb.com maaar juist door haar  eigenzinnige toon wist de serie nooit de gemiddelde kijker voor zich te winnen.

Na drie seizoenen en 53 afleveringen werd de stekker uit de serie getrokken, terwijl de verhaallijnen en persoonlijke intriges rond de Bluth familie nog lang niet op waren.

Arrested Development is inmiddels exclusief te bekijken bij de Amerikaanse streamingdienst Netflix.

Meer over