Art Rooijakkers doet De Spaanse droom

In het najaar van 2009 start NET 5 met het nieuwe programma De Spaanse droom. Art Rooijakkers neemt de presentatie op zich. In het voorjaar van 2008 was er al eerder een programma waarin stellen streden om een Bed & Breakfast: De Italiaanse droom van de KRO.

Art Rooijakkers lijkt de geschikte kandidaat voor presentator van de Spaanse droom. Hij presenteerde eerder al in het buitenland Peking Express en spreekt een aardig woordje Spaans.

Enthousiasme
"Ik vind het geweldig dat ik dit programma mag presenteren. Het is een ontzettend leuk format, want wie heeft er nou niet eens van gedroomd om een Bed & Breakfast in het buitenland te beginnen? Ik ben minstens zo enthousiast als de stellen die er naar toe gaan."

Spanje
"Bovendien vind ik Spanje, naast Nederland natuurlijk, toch wel een van de leukste landen van Europa. Dus zeker geen straf om daar twee maanden door te brengen. Ik heb wel voor de zekerheid mijn lesboekjes vol Spaanse woorden uit mijn stoffige bureaulade getrokken!"

De Spaanse droom
In De Spaanse droom gaan zes stellen samen aan de slag om in Spanje een Bed & Breakfast op te knappen. De deelnemers nemen met z'n allen ook de ontvangst en verzorging van de gasten op zich. Het stel dat het beste presteert, wint uiteindelijk het programma en wordt daarmee eigenaar van de Bed & Breakfast.

Extra:
- praat ook op het forum mee!


Reageer hieronder op dit artikel!
Art Rooijakkers in Spanje: "Ik wil zijn baan" of "het zal wel"?

Reageren