Ashton Kutcher best betaalde acteur dankzij Two and a Half Men - UPDATE

Er gaan geruchten dat Ashton Kutcher de hoofdrol mag blijven spelen in de comedy Two and a Half Men. Sterker nog: de vervanger van Charlie Sheen zou het zo goed doen, dat hij volgend seizoen wel eens de best betaalde acteur van tv zou kunnen worden. 

Volgens insiders in Hollywood zou Ashton Kutcher nu al $700.000 per aflevering krijgen. Met 22 afleveringen voor een heel seizoen is dat $15,4 miljoen in totaal voor seizoen 9. Dat bedrag zou voor het komende 10de seizoen van Two and a Half Men wel eens richting of over de $1 miljoen per aflevering kunnen gaan. Veel geld, waarmee maar bewezen is dat het goed gaat met de comedyserie die nog niet zo lang geleden ten onder leek te gaan. De deal met Ashton Kutcher is trouwens nog niet helemaal rond, maar het is onwaarschijnlijk dat een Top 10-programma de nek om wordt gedraaid.

Charlie Sheen vergeten
Two and a Half Men blijkt heel goed zonder ster Charlie Sheen te kunnen, die vorig jaar doordraaide en door de producent ontslagen werd. Charlie Sheen verdiende trouwens $1,25 miljoen per aflevering van Two and a Half Men, een bedrag dat Ashton Kutcher niet lijkt te gaan halen. 

100 miljoen voor Charlie Sheen
Het ontslag van Charlie Sheen door Chuck Lorre, de producent van Two and a Half Men, bleek trouwens een dure grap te zijn. In een rechtszaak kreeg Charlie Sheen een schadevergoeding van maar liefst $100 miljoen toegewezen.

UPDATE 29 maart 2012
Volgens vakblad The Hollywood Reporter krijgt Ashton Kutcher helemaal geen salarisverhoging geboden, maar gewoon die eerder genoemde $700.000 per aflevering. Niet dat het weinig is: Ashton Kutcher is daarmee nog altijd de best betaalde tv-acteur van Hollywood. Maar Ashton Kutcher - en tegenspeler Jon Cryer - vragen wel een flinke opslag. En eigenlijk willen ze niet meer dan 1 seizoen doen. Waarheid of onderhandelingstactiek? De opnames voor seizoen 10 staan volgende week al op het programma, dus er zal snel een knoop door gehakt moeten worden.

Lees ook:
Charlie Sheen ontslagen van Two and a Half Men
Ashton Kutcher vervangt Charlie Sheen bij Two and a Half Men
Charlie Sheen krijgt 100 miljoen voor ontslag bij Two and a Half Men

Reageren