Ashton Kutcher geeft zich bloot

10 september 2011 01:35 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In de Verenigde Staten neemt Ashton Kutcher deze maand de befaamde rol van Charlie Sheen over in Two and a half men. In de talkshow van Ellen DeGeneres bewees de acteur al dat hij voor weinig terugschrikt.

Toen de Amerikaanse zender CBS Charlie Sheen afgelopen mei ontsloeg als hoofdrolspeler van de hit comedyserie Two and a half men, werd naarstig gezocht naar een waardige opvolger. Die werd gevonden in acteur Ashton Kutcher (33).

Eind deze maand maakt Ashton zijn opwachting in de serie als internetmiljonair Walden Smith, die Charlie's huis koopt en daarbij diens broer (Jon Cryer) en domme neef (Angus T. Jones) erft.

Ashton is geen onbekende met comedy op televisie na een hoofdrol in That 70s show. Toch bewees hij in een gastoptreden in de talkshow van Ellen DeGeneres hoe veelzijdig en vrijgevochten hij is, op te treden in een introductiefilmpje dat tot de verbeelding overliet.

Ellen, getrouwd met actrice Portia de Rossi, leek niet echt onder de indruk van Ashtons naakte verschijning. Haar moeder Betty DeGeneres (81) bleek daarentegen minder immuun voor de ontblote Ashton.

Meer over