Ashton Kutcher in Two and a Half Men

13 Mei 2011 12:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het is officieel: Ashton Kutcher is de acteur die Charlie Sheen gaat vervangen in Two and a Half Men. Dat maakte CBS vrijdag bekend.

"Ik kan Charlie Sheen niet vervangen, maar ik ga mijn stinkende best doen om mensen ongelooflijk te entertainen", meldt Kutcher in een verklaring. "Ik kan niet wachten om met dit belachelijk getalenteerde team samen te gaan werken."

Enorm salaris
Wat de 33-jarige acteur betaald zal krijgen is nog niet bekend, maar dat het om een enorm bedrag gaat, is zeker. Charlie Sheen kreeg tussen de 1 en 2 miljoen dollar per aflevering en er wordt gefluisterd dat Ashton bijna een miljoen per aflevering op zijn bankrekening gestort zal krijgen.

Twitter
Kutcher speelde eerder al in de sitcom That 70's Show en heeft sindsdien naam gemaakt als filmacteur. Zo was hij onlangs nog te zien in de romantische komedie No Strings Attached.  De acteur, die sinds 2003 samen is met Demi Moore, speelde op zijn populaire Twitteraccount eerder vandaag al raadselachtig in op alle de geruchten. Zo postte hij naar zijn 6,7 miljoen volgers: "Wat is de wortel van 6,25?" (Antwoord: Twee en een half). Nu hij eindelijk vrijuit kan praten, bedankt hij zijn fans. "Bedankt voor alle felicitaties met 2.5. Ik heb het team vanochtend ontmoet. We werken nu al hard aan het verdienen van je lach."

Hugh Grant
Hugh Grant was eerder ook in onderhandeling over een rol in de serie, maar die haakte eerder deze week af. Ook John Stamos en Rob Lowe werden genoemd als mogelijke opvolgers van de in maart ontslagen Charlie Sheen.

Charlie Sheen
Sheen geeft in een reactie nogmaals een sneer naar Chuck Lorre en de zijnen. "Kutcher is een schatje en een briljant komisch artiest... Oh wacht, dat ben ik ook! Geniet van de serie Amerika. Geniet ervan dat er voortaan maar half zoveel mensen kijken, Warner Bros. Geniet van planeet Chuck Lorre, Ashton. Er is daar,geen lucht, gelach, loyaliteit of liefde."

 

 

Meer over