Ashton Kutcher wordt Steve Jobs in de bioscoop

2 april 2012 13:44 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ashton Kutcher kan in de pauze van Two and a Half Men volgende maand meteen door naar een andere set. Hij gaat Apple-oprichter Steve Jobs spelen in de biografie 'Jobs' van regisseur Joshua Michael Stern.

De film richt zich op de overgang die Steve Jobs maakte van hippie naar oprichter van Apple Computers, een van de meest succesvolle en invloedrijke bedrijven van onze tijd. Kutcher hoeft zich niet in te lezen, ook in Two and a Half Men speelt hij een internet-miljonair.
 
Lady Gaga
En ook in het echt verdiende Kutcher bakken met geld aan het internet. Hij is nog steeds directeur van een internetbedrijf en was ooit de eerste twtteraar met meer dan 1 miljoen volgers (inmiddels is hij ingehaald door Lady Gaga en Justin Bieber). 

Bestseller
De film Jobs krijgt wel concurrentie, Ook Sony Pictures werkt aan een film over de Apple-held. Zij hebben de rechten gekocht van de biografie van Walter Isaacson, inmiddels een bestseller. Jobs, de mede-uitvinder van de Apple Mac, de iPod, iPhone en iPad overleed op 5 oktober vorig jaar op 56-jarige leeftijd aan alvleesklierkanker.

Lees ook:
Ashton Kutcher best betaalde acteur van Hollywood 
Demi en Ashton definitief uit elkaar 

Meer over