Australië boos op Gordon Ramsay

De vloekende topkok Gordon Ramsay heeft het gepresteerd om een populaire Australische presentatrice dusdanig te beledigen dat nu half Australië zijn vertrek eist.

De botte kok bleek geen fan van presentatrice Tracy Grimshaw en liet dat merken ook. Tijdens een show in de Australische stad Melbourne liet de grofgebekte beroemdheid een bewerkte foto van Tracy zien.

Of nou ja, van Tracy... Op de foto zat een naakte vrouw met een varkenskop en borsten her en der op haar lichaam. Terwijl hij de foto liet zien, riep Gordon vrolijk "Kijk, hier is Tracy Grimshaw".

Hij motiveerde het laten zien van de foto meteen. "Ik had gisteren een interview met haar. Jezus, die vrouw moet nodig naar Simon Cowells botox-dokter", zo zou hij volgens De Telegraaf gezegd hebben. Ook zou hij al tijdens het interview met Tracy opmerkingen gemaakt hebben over een moedervlek op haar gezicht: "Is dat een wrat? Het lijkt alsof je kleine zusje op je lip woont."

Vertrekken?
Tal van Australiërs hekelen Gordons uitspraken nu, en de populariteit van de kok lijkt te zijn gedaald. Stemmen om hem van de buis te halen, gaan dan ook op.

Het is echter niet waarschijnlijk dat de kok ook echt met zijn programma van de Australische buis verdwijnt: de media-aandacht die het voorval genereert, garandeert weer bakken met naamsbekendheid.

Reageren