Australische dj's doen huilend hun verhaal

De twee dj's die een grap uithaalden met het ziekenhuis waar prinses Kate werd behandeld, deden huilend hun verhaal op de Australische televisie. 

Dj's Mel Greig en Michael Christian van 2Day FM zitten diep in de put nadat hun telefoontje naar het ziekenhuis waarschijnlijk uitmondde in de dood van verpleegster Jacyntha Saldana (46). Zij werd vrijdag dood gevonden. 

Elizabeth & Charles

De twee belden het King Edward ziekenhuis in Londen en beweerden dat ze Koningin Elizabeth en prins Charles waren. Jacyntha verbond ze door met de afdeling waar Kate lag. Na de dood van de verpleegster werden Greig en Christian met de dood bedreigd en moesten ze onderduiken. Adverteerders trokken zich terug en hun programma werd van de zender gehaald. 

Tranen

In het programma Current Affairs gaven ze voor het eerst commentaar. Vooral Greig had het te kwaad en barstte in tranen uit. De dj's vertelden dat ze dit niet hadden zien aankomen en zeiden erg mee te leven met de familie van het slachtoffer. 

Vervolgd

Het ziekenhuis heeft een officiele klacht ingediend tegen het radiostation en onderzocht wordt of de dj's en het radiostation juridisch vervolgd kunnen worden. 

Bekijk hieronder het interview met de dj's

Reageren