AVRO en Art Rooijakkers starten met Operatie NL Fit

De AVRO start in september met het nieuwe programma Operatie NL Fit en Art Rooijakkers neemt de presentatie op zich. De omroep zoekt nog 5 aanvoerders.

“In tien weken wordt heel Nederland gemobiliseerd om gezonder en fitter te leven. Iedereen kan meetrainen, meeleven en meedoen via televisie, radio, internet en hardloopevenementen door heel het land”, aldus de omroep. En voor Operatie NL Fit zoekt de AVRO nog 5 aanvoerders die zichzelf ‘willen aanpakken en een inspirerend voorbeeld willen zijn voor de rest van Nederland’.

Aanmelden als aanvoerder voor Operation NL Fit kan via deze link

Art Rooijakkers presenteert

Art Rooijakkers neemt de presentatie voor zijn rekening. "Het bijzondere van dit programma vind ik dat we een beweging op gang willen brengen. Zoveel mogelijk mensen motiveren te werken aan een actievere en gezondere levensstijl. Voor bijna iedereen is de eerste stap de zwaarste. Maar nu kun je die stap met heel veel anderen tegelijk zetten. Van bankzitter naar hardloper en dat in tien weken! Dat kan als je meedoet aan Operatie NL Fit."

In tien weken gaan de 5 aanvoerders bewijzen dat gezond zijn bijdraagt aan levensgeluk. Ze worden bijgestaan door 3 sport-,psyche- en voedingsdeskundigen. “In Ierland is dit concept inmiddels een ‘way of life’ en heeft het de Ieren wakker geschud. Na zeven seizoenen leeft dat hele land gezonder”, aldus de omroep.

Meer over:

Reageren