AVRO en TROS verbroederen door Eurovisie Songfestival

23 April 2013 10:19 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het is de bedoeling dat de AVRO en de TROS volgend jaar pas gaan samenwerken, maar voor het Songfestival maakt de grootste familie van Nederland een uitzondering.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Eerder meldde Televizier al dat de AVRO-presentator Cornald Maas de voorbeschouwing op het Eurovisie Songfestival gaat presenteren. “Ik ben de eerste AVRO-presentator die een programma van de TROS presenteert. Zo zie je maar weer: het Songfestival verbroedert”, zegt Maas in de Metro.

Op Weg Naar het Songfestival

Het programma, met de naam Op Weg Naar het Songfestival, heeft iets weg van een voetbalwedstrijdvoorbeschouwing. “Ik praat onder meer met Carlo Boszhard en Edsilia Rombley over de kanshebbers, de opstelling en wat de kwaliteiten van de verschillende spelers zijn...”

Anouk naar de finale

Cornald Maas is er zeker van dat Anouk de finale gaat halen. “Ik heb al met Anouk afgesproken dat ik haar vlak voor haar optreden nog even bel, dus nu kan ik dat gesprek mooi meenemen in de live-uitzending.” En wat als Anouk onverhoopt toch in de halve finale strandt? “Dan organiseer ik een momentje van nationale rouw en misschien evalueren we dan ook nog wel even het Koningslied van John Ewbank, haha.”

Meer over