AVRO maakt soap 'Wesley en Yolanthe' (update)

De AVRO heeft de rechten kunnen verwerven op de reallife soap over het leven van het showbizzkoppel van het jaar Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder. Update: De rol van Yo zal worden gespeeld door Plien van Bennekom en de rol van Wes zal vertolkt worden door Owen Schumacher.

Updates onderaan.

De komende weken wordt het glamourstel gevolgd in modemetropool Milaan en wordt teruggekeken op hun veelbesproken bruiloft, hun wittebroodsweken en de dagelijkse bezigheden van het jetsetkoppel.

"Vele omroepen waren in de race voor de rechten op dit format, maar de AVRO is apetrots dat de sympathieke presentatrice en de succesvolle topvoetballer voor de omroep heeft gekozen", zo laat een woordvoerder woensdag weten.

Op de AVRO-najaarslunch van donderdag 26 augustus zullen nadere details en uitzenddata bekend gemaakt worden.

---

Update 25-08-2010:
Niet Wes & Yo zelf


Amper drie uur na het bekendmaken van het bovenstaande nieuws heeft de AVRO met een aanvullend persbericht laten weten: "De rol van Yo zal worden gespeeld door Plien van Bennekom en de rol van Wes zal vertolkt worden door Owen Schumacher."

Beide acteurs zijn bekend van Koefnoen. Het lijkt er dus op dat de 'reallife soap' slechts een onderdeel van een ander programma wordt, en dat het eerste persbericht een grap óf een foutje was.

Reageren