Aysen en Nuran uit GTST vallen in de prijzen.

Dilan Yurdakul en Toprak Yalçiner wonnen de VIVA400 Young Talent Award, de jaarlijkse prijs voor opkomende sterke vrouwen.

Elk jaar presenteert weekblad VIVA de VIVA400-lijst. Hierop staan 400 jonge onafhankelijke vrouwen, die dat jaar een succesvolle prestatie hebben geleverd. Een aantal bijzondere dames op de lijst krijgt een extra prijs. Goede Tijden, Slechte Tijden-actrices Dilan Yurdakul (Aysen Baydar) en Toprak Yalçiner (Nuran Baydar) wonnen een award in de categorie Young Talent.

Bijzondere dames

Topmodel Doutzen Kroes won de Fashion-Award met een groot deel van de stemmen. In de categorie Showbizz mocht actrice Carice van Houten de VIVA400 award in ontvangst nemen. Verder won Ranomi Kromowidjojo terecht de prijs voor meest ‘powerful’ vrouw van het jaar. Ze sleepte tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen 2 gouden medailles in de wacht.

Humberto Tan

Presentator Humberto Tan reikte de prijzen vanmiddag uit in de Lido Club in Amsterdam. Over de dames zei hij: “Het zijn mooie, terechte en bijzondere winnaars die echt iets gedaan hebben vanuit hun hart. Mooi om te zien.”

Reageren