Babynieuws: Jessica Simpson bevallen

1 juli 2013 10:31 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het is tijd voor beschuit met blauwe muisjes in huize Simpson: Jessica is bevallen van een zoontje. Het is het tweede kindje voor de zangeres/actrice/realityster en haar verloofde Eric Johnson.

Het jongentje is zondag in Los Angeles ter wereld gekomen en luistert naar de naam Ace Knute Johnson. Dit heeft de manager van de blondine laten weten aan Us Weekly. Hij laat verder weten dat moeder en zoon het goed maken en dat Jessica, Eric en grote zus Maxwell dolblij zijn met hun nieuwe gezinslid.

Carrière

Simpson begint haar carrière als zangeres, maar wordt pas echt beroemd met de MTV realityshow Newlyweds: Nick and Jessica. Hierin worden zij en toenmalig verloofde Nick Lachey gevolgd tijdens de voorbereidingen voor hun bruiloft. De show wordt een hit door de blonde bimbo-uitspraken van Jessica. Zo vroeg ze zich bloedserieus af of tonijn nu kip of vis is.

Dukes of Hazard

Het huwelijk tussen de twee houdt slechts drie jaar stand. Na de scheiding pakt Jessica haar acteercarrière weer op en is ze te bewonderen in films als The Dukes of Hazard, waarin ze in een veel te kleine bikini auto's staat af te soppen.

Weight Watchers

In 2010 ontmoet ze American football-speler Eric Johnson waarmee ze in 2012 dochter Maxwell Drew krijgt. Tijdens de zwangerschap vliegen de kilo's eraan. Ze sluit dan ook een deal met Weight Watchers om na de bevalling snel weer haar oude figuur terug te krijgen. Jessica claimt dat ze tijdens haar tweede zwangerschap de helft minder is aangekomen. Het is dan ook onduidelijk of ze weer zal gaan afvallen met de Weight Watchers-methode.

Meer over