Backstage bij Petticoat

Altijd al willen zien wat er gebeurt achter de schermen bij een grote musicalproductie? Of wat Chantal Janzen doet als ze even niet op de planken staat? Nu kan het!

Dag in dag uit werkt de cast samen aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe productie. De makers zijn niet onbekend met musicals: onder andere Ciske de Rat is van dezelfde producent.

Glitter en glamour
Petticoat is speciaal voor hoofdrolspeelster Chantal Janzen geschreven. De musical vertelt het verhaal van Pattie, een Gronings plattelandsmeisje in de jaren '50.

Ze wil beroemd worden en trekt naar Amsterdam, de grote stad. Daar is helaas niets wat het lijkt. Het glitter en glamourleven is toch niet zo toegankelijk als het vanuit het rustige Groningen leek.

Achter de schermen
In Backstage Bij Petticoat neemt Chantal de kijker mee achter de coulissen. Van de eerste repetitie tot aan het moment van de première: Janzen is erbij.

Petticoat is vanaf zondag 3 oktober te zien in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, en daarna door heel Nederland. Backstage bij Petticoat is vanaf zondag 5 september elke week om 16.55 uur te zien bij RTL 4.

Reageren