Bananasplit groot succes

9 Februari 2009 12:52 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Frans Bauer stelt niet teleur in zijn rol van de nieuwe Ralph Inbar. De eerste uitzending van Bananasplit werd zondag bekeken door maar liefst 3.126.000 kijkers. En daarmee is de verborgen camera show in één klap het best bekeken programma van de afgelopen week.

Vier op de tien kijkers stemden af op de grappen van Frans. Ali B en Leontien van Moorsel waren zondag zijn eerste slachtoffers. Het is voor de zanger de eerste keer dat hij een televisieprogramma presenteert.

Opgetogen
TROS-directeur Peter Kuipers is enthousiast over de kijkcijfers: „We wisten dat de TROS met Frans als presentator van Bananasplit een stuk weekendamusement zou terugbrengen op de buis. We hadden dan ook hoog ingezet, maar ik ben zeer opgetogen met deze cijfers. Frans heeft bewezen dat hij een multitalent is."

Punk'd!
In de overige afleveringen staat de verborgen camera onder meer gericht op Pieter van den Hoogenband, Sonja Bakker, Wolter Kroes, Lucille Werner, Jeroen van Koningsbrugge, Thomas Berge, Nick Schilder, De Toppers en Patrick Kluivert. Voor Frans staan acht afleveringen gepland. De legendarische Ralph Inbar maakte er meer dan 150.

Meer over