Bananasplit zendt Bonjasky grap toch uit

7 December 2011 21:17 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De grap die de makers van Bananasplit uithaalde met bokser Remy Bonjasky wordt tóch uitgezonden. Dit terwijl Remy tijdens de opnames volledig doordraaide en presentator Frans Bauer zelfs vreesde voor zijn leven.

De grap die het humoristische programma met Bonjasky uithaalde, had te maken met zijn vriendin die ook in het complot zat. 

In eerste instantie leek er weinig aan de hand, maar toen het leek alsof zij de lucht in ging in een onbemande luchtballon, raakte de bokser volledig over zijn toeren. Ook toen Frans Bauer ten tonele verscheen om te vertellen dat het allemaal een grap was, koelde Bonjasky niet af. In tegendeel. "Hij zag eruit alsof ie me wilde vermoorden" vertelde een geschrokken Frans later.

Remy is niet de enige die maar met moeite kan lachen om de grappen en grollen van Frans. Ook Ron Brandsteder werd kwaad toen Bananasplit hem beet wilde nemen en nam nog voor de grap in gang kon worden gezet de benen.

De aflevering met Remy is op Tweede Kerstdag te zien, maar Bananasplit is er op beide kerstdagen vlak na het Achtuurjournaal op Nederland 1. Op Eerste Kerstdag is onder meer te zien hoe Martin Gaus wordt gefopt als zijn buren een glazen nooduitgang lijken te plaatsen in hun huis, waardoor Martin zijn privacy volledig verliezen zou.  

Meer over