Barbie en Michael bang voor breuk met RTL

28 Mei 2013 10:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het Haagse duo is door alle ophef over de arrestatie van Michael bang dat RTL niet meer met ze in zee wil. “Ik weet dat ik onschuldig ben. Maar het spookt ook door mijn hoofd”, aldus Michael.

“Ik weet dat ik onschuldig ben. Maar het spookt ook door mijn hoofd dat het in één klap over en sluiten is, als ik toch door de rechter word veroordeeld”, vertelt Michael openhartig in de Telegraaf. “Gelukkig worden we in alles gesteund door onze familie”, gaat de reality ster verder. “Zo is Barbie, toen ik werd gearresteerd, meteen door mijn familie opgevangen. Ik mocht met niemand praten, ook niet met medegevangenen. Barbie en ik vormen een hecht front. Op de buis zie je ons vaak ruziemaken, maar we houden heel veel van elkaar.”

Klaar met de buurtjes

Het Haagse koppel is al weer klaar met de buurt na alle heisa. “Ons nieuwe huis is fijn, maar de nieuwe buurt is lastig. Mensen bellen hier al de politie als je de vuilnisbak een keer per ongeluk te vroeg buiten zet. Ze zeiden op het politiebureau dat er talloze zogenaamde M-meldingen voor burenoverlast over ons waren binnengekomen.”

Barbie en Michael gaan door

“Ja, mensen zijn jaloers op het succes. Nou, ik heb slecht nieuws voor iedereen die loopt te gniffelen over onze problemen en zegt dat Barbies carrière voorbij is omdat twee adverteerders hebben afgehaakt: van ons is Nederland nog lang niet af!”, vertelt de Hagenees strijdbaar. “Want er zijn genoeg mensen die wel leuk vinden wat wij allemaal doen. Maar wij gaan nu eerst op vakantie en blijven een tijdje uit de publiciteit.”

Meer over