Barbie en Michael terug van vakantie in Spanje

25 Juni 2013 21:59 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na alle commotie leek het Barbie en Michael de goede tijd om er eventjes tussen uit te knijpen. De bestemming was de Costa Meloneras.

Een aanhouding, een vechtpartij, een paar nachten cel en 2 reallife soaps waren de redenen voor het Haagse stel om het zonnige Meloneras op te zoeken. En het was het tweede reisje van dochtertje Angelina.  “De kleine heeft het zo leuk gehad, dat maakt mij gewoon erg blij,” vertelt Barbie relaxt aan RTL Boulevard. “We gingen daar ook voor het eerst met haar zwemmen, dat was hartstikke leuk.”

Ruzie bij het zwembad

Een tijdje geleden zou het Haagse koppel ruziënd gespot tijdens de vakantie, maar daar is volgens Barbie niets van waar. “’We werden op onze rug getikt door Nederlanders, die zeiden: heb je gevochten?”, vertelt Barbie op Schiphol. “Dat hadden ze in de roddelbladen gelezen. Ben je op vakantie, hoor je alsnog negatieve dingen!”

Sightseeing op Tenerife

Ook is het stel nog een dagje sightseeing naar Tenerife gegaan, maar dat was niet zo een succes. “We zijn naar Tenerife gegaan, maar dat was echt een hel,” vertelt Michael. “Vier en een half uur was de heenweg. Toen zijn we een uurtje in het park geweest, om vervolgens weer drie uur op de bus terug te wachten.” Niet voor herhaling vatbaar.

Meer over