Barbie gaat verhuizen

23 Januari 2013 21:13 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In hun nieuwe serie Huisje Boompje Barbie gaan Barbie en man Michael verhuizen. De rest van Nederland hoeft zich geen zorgen te maken: het stel blijft in Den Haag. 

Maar er moet en zal verhuisd worden, want volgens Barbie is hun huis bezeten door geesten. En dus zoeken en vinden de twee een nieuw liefdesnestje een paar kilometer verderop. Maar die paar kilometer voelt als een continent weg van Cor, Ron, zwager Patrick, schoonzus Precilla en afhaalchinees De Muur. En dan hebben we het nog niet eens over Barbie's favoriete nagelstudio. 

Michael

Ook Michael krijgt jeuk van de verhuizing, hij slaapt er niet eens meer van. En hij is degene die de verhuizing moet regelen. Tussen al die enorme beslommeringen door moet ook dochter Angelina nog gewoon verzorgd worden. 

Jokertje

Barbie Boompje Beestje is alweer de derde realitysoap voor de Haagse zonnebankbabe. De reeks begon met Barbie's Bruiloft en toen volgde Barbie's Baby. De blondine werd berucht door Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol. Ze is niet de enige Oh Oh Cherso-veteraan met een realitysoap, binnenkort volgt Jokertje met Jokertjes Jawoord

Barbie Boompje Beestje gaat op 5 maart om 20.30 van start. Op 26 februari is er eerst nog een terugblik in Huisje Boompje Beestje, wat vooraf ging.

Meer over