Barbie gaat weer trouwen

Barbie gaat nog een keer trouwen met haar man Michael. De nieuwe huwelijksdatum is 1 april. De reden? 'Gewoon omdat het leuk is. En nu mét alcohol.'

Tijdens haar eerste bruiloft, precies 1 jaar eerder op 1 april 2012, was Barbie negentien weken zwanger van dochter Angelina en mocht ze dus niet drinken. Dat heeft de blondine nogal dwars gezeten, vandaar dat ze de trouwerij nog eens dunnetjes over gaat doen. 

Koets

In het AD vertelt ze dat het niet zo'n groots gebeuren zal worden als de eerste keer. Toen liet Barbie zich in een koets met paarden door Den Haag rondrijden. Nu wordt het een bescheiden feestje: „In mijn bar in Den Haag waarschijnlijk.” 

200 uur

De mededeling komt een dag nadat het Openbaar Ministerie 200 uur werkstraf tegen Barbie oftwel Samantha de Jong eiste. Daarnaast wil het OM dat Barbie een voorwaardelijke celstraf krijgt van 4 weken met een proeftijd van 2 jaar.

2 weken

Barbie zou tijdens een vechtpartij in Den Haag in november 2011 een meisje geschopt, gekrabd en aan de haren getrokken hebben. Ook zou zij een jongen een stomp op z'n oog hebben gegeven. Hij brak daardoor zijn oogkas. De uitspraak volgt over 2 weken. 

Reageren