Barbie is niet blij met haar borsten: ‘Het moet groter’

Het kijkcijferkanon van RTL 5 is nog niet tevreden met de grootte van haar decolleté. Barbie wil ieder jaar een maatje groter en Michael vindt dat geen enkel probleem.

“Ik heb nu D en ik ga voor E en volgend jaar ga ik voor F”, vertelt Barbie in een voorproefje op de aflevering van vanavond. “Ik vind het wel mooi grote borsten, daar hou ik wel van”, gaat ze verder. Michael vindt het ook wel een goed idee: “Ik ben niet vies van een paar grote tieten”. En moeder Cora maakt zich 'lichtelijk' zorgen: “ Als Samantha nog niet tevreden is dan ga ik wel ingrijpen hoor! Ik vind het wel belachelijk worden.”

Plastische chirurgie in Huisje Boompje Beestje

Het kijkcijferkanon staat vanavond in het teken van plastische chirurgie. Barbie laat haar borsten vergroten en natuurlijk komt dat naar voren in de serie Huisje Boompje Barbie. Als Barbie en Michael bij de plastisch chirurg zijn, kan Michael het niet laten om zijn brandende vraag te stellen: “ Hoelang kennen we nou niet wippen”, komt er op z’n Haags uit.

Er is altijd wel wat loos met Barbie

Er gebeurt altijd wel wat bij het paradepaardje van RTL 5. Een scheiding die om de hoek staat, geesten, hondje Gucci die wegloopt, rechtszaken en commotie rond baby Angelina. Het kan het koppel dat gisteren hun katoennen bruiloft vierde niet gek genoeg zijn.

Reageren