Barbie is terug met realityserie ‘Huisje, Boompje, Barbie’

Samantha de Jong, die we allemaal kennen als Barbie, krijgt een derde reallifesoap. Ditmaal is haar gezinsleven te volgen.

Huisje, Boompje, Barbie gaat verder waar Barbie’s Baby ophoudt. Hierin was te zien hoe Samantha en haar vriend Michael hun gezinnetje uitbreidden met de komst van dochter Angelina. Hoe de opvoeding van de jonge spruit verloopt komt aan bod in de nieuwe serie, waar Barbie al dolenthousiast over is. “We gaan gewoon gezellig verder, dus heel Nederland kan weer meegenieten van onze ruzies, een huilende Barbie of slaande Michael“, vertelt de Oh Oh Cherso-deelneemster in RTL Boulevard.

Hoogtepunten

Voor vriendlief Michael was 2012 een topjaar: “We hebben natuurlijk drie hoogtepunten in ons leven gehad. Trouwen, de baby en de bar. In 2013 willen we ook drie hoogtepunten bereiken“, vertelt de hartstochtelijke tv-vader, die er geen gras over laat groeien. “Misschien vanavond in bed ook nog even een hoogtepunt. Dat zou wel lekker zijn.”

Huisje, Boompje, Barbie 

Dat het familiebestaan niet altijd over rozen gaat, weet Barbie als geen ander: Behalve van knetterende ruzies hebben Barbie en Michael ook het nodige te stellen met hondje Gucci: "Die schijt alles onder”. Hoe dat verder gaat zal in maart blijken, als Huisje, Boompje, Barbie van start gaat. Misschien worden alle fans dan beloont met opnieuw een bruiloft. Samantha en Michael hebben voorgenomen om in april hun huwelijk nog eens dunnetjes over te doen, omdat Barbie bij hun eerste trouwerij niet kon drinken.

Reageren